شاید نشه از جنگ جهانی دوم صحبت کرد و هولوکاست را نادیده گرفت، هولوکاست به کشتار گسترده و سیستماتیک یهودیان، معلولین، کمویست ها، همجنسگرایان و سایر افراد تحت تعقیب توسط نازی ها و هیتلر گفته میشه که کشتار یهودیان به مراتب گسترده تر و چشمگیرتر بوده و همیشه بحث سر واقعیت داشتن یا نداشتن این واقعه داغ بوده ولی شواهدی که از این ماجرا به جا مونده، انکار این واقعه را سخت میکنه.
در اپیزود بیس و یکم در مورد ریشه های یهود ستیزی در جوامع مختلف که با رسمی شدن مسیحیت در روم و قدرت گرفتن کلیسا شروع شد صحبت کردیم و از این گفتیم که قبول نکردن الوهیت مسیح توسط یهودیان باعث خشم مسیحیان شد و از طرفی هم وارد شدن یهودیان در اقتصاد و دادن وام های بهره دار این کینه را عمیق تر کرد و این درگیری ها و زد و خوردها قرن ها ادامه پیدا کرد تا به ایدئولوژی اصلی هیتلر و نازی ها تبدیل شد و در نهایت به هولوکاست انجامید.
- اگر دوست دارید بیشتر در مورد هولوکاست بدونید و ماجرای این فجعه را از ابتدا بشنوید پیشنهاد میکنم اپیزود بیست و یکم پادکست راوکست را گوش کنید.
کشتار اصلی بین سالهای 1941 تا 1945 رخ داد ولی آزار و اذیت یهودیان با روی کار اومدن هیتلر در سال 1933 در آلمان شروع شد. تقریبا دو سال بعد از قدرت گرفتن هیتلر بود که با وضع قوانینی یهودی ها رو به انزوا رفتند و حتی حق تابعیت آلمان و ازدواج با مسحیان آلمان از آنها گرفته شد.
در شب 9نوامبر 1938 هجوم گسترده ای به محله های یهودی نشین آلمان صورت گرفت به تخریب گسترده مغازه ها و خانه های یهودیان ختم شد، و نتیجه اون چندین هزار بازداشتی و چندین کشته بود، تمام بازداشتی ها به اردوگاه های کار فرستاده شدن و این شب به خاطر نمایی که شیشه های شکسته مغازه ها به وجود آورده بود به شب شیشه های شکسته معروف شد.

تخریب مغازه های یهودی

علامت ستاره داوود بر روی شیشه های مغازه های یهودی
پس از حمله آلمان به لهستان، یهودی ها مجبور شدند در مناطقی محدود به نام گتوها زندگی کنند که با نرده یا سیم خاردار از بقیه شهر جدا می شدند .در گتوها آنها با کمبود مواد غذایی و دارو و ترس مداوم از اعزام به اردوگاه های کار اجباری زندگی میکردن و با انواع بیماری ها و مریضی های واگیردار روبه رو میشدن. مسئولیت اداره این گتوها برعهده یهودیان سرشناس و پلیس یهود بود که آنها هم باید دستورات نازی ها را اجرا میکردن.
تخریب گتوی ورشو پس از شورش یهودیان

گتوی ورشو پس از تخریب
گفته می شود پس از یک ماه مقاومت یهودیان گتوی ورشو، در برابر تبعید جمعی، آلمان ها کنیسه بزرگ ورشو را منفجر کردند و ضربه سختی به آنان وارد کردند. در 19 آوریل 1943، آلمانی های تحت فرماندهی ژنرال اس اس، یورگن اشتروپ، تخریب نهایی گتو و تبعید یهودیان باقیمانده را آغاز کردند. با وجود این، ساکنان گتو خود را برای تبعید معرفی نکردند. در عوض، سازمان های مبارزاتی گتو، در ساختمان ها و پناهگاه ها سنگر گرفتند و آماده مقاومت در برابر آلمانی ها شدند. پس از سه روز، نیروهای آلمانی تک تک ساختمان های گتو را به آتش کشیدند تا یهودی ها را وادار به ترک پناهگاه های خود کنند. پس از تخریب این گتو 56065 یهودی دستگیر شدند که از این تعداد، 7000 تن به اردوگاه مرگ “تربلینکا” تبعید و بقیه به اردوگاه های “مایدانک” فرستاده شدند.
هیملر فرمانده اس اس و گشتاپو، پلیس مخفی نازی ها و یکی از ستون های اصلی حزب بود، هیملر مسئولیت مستقیم اجرای عملیات کشتار یهودیان را برعهده داشت، او مغز متفکر هولوکاست بود که بعد از اینکه در اواخر جنگ به هیتلر پیشنهاد تسلیم شدن داد، از تمام مسئولیت هایش خلع و به دستور هیتلر تحت تعقیب قرار گرفت که هنگام فرار توسط انگلیسی ها بازداشت و در 44 سالگی دز بازداشت خودکشی کرد.
گفته میشه هیملر که خود دستور بسیار از اعدام ها و تیرباران های یهودیان را میداد، در یکی از اعدام های دسته جمعی که به راه انداخته بود از شدت ناراحتی و در لحظه تیرباران صورت خودش را برگردانده بود.
آلمان نازی در سال ۱۹۴۲ دست به اجرای طرحی زد که به موجب آن 11 میلیون نفر که 6 میلیون از انها را یهودیان تشکیل می دادند به کام مرگ فرستاده شدند. در این طرح که “راه حل نهایی” نام داشت اردوگاههای ویژه کشتارجمعی با کوره های آدم سوزی، اتاق گاز ساخته شد. این اردوگاه ها همگی در لهستان و شامل اردوگاههای آشویتس، بلزک، خلمنو، یازنواک، مایدانک، مالی تروستنتس، سوبیبور، و تربلینکا بودند.
مورخان گفته اند در کنار کشتار جمعی در تعدادی از این اردوگاه ها مانند آشوویتس، داخائو، بوخنوالد، رافنسبروک، زاکسنهاوزن، و ناتسوایلر، آزمایش های پرشکی نیز بر روی انسان ها انجام می گرفته است.
با این وجود “هولوکاست” موضوع چالش برانگیزی است که بسیاری آن را دروغ، افسانه و ساخته و پرداخته رژیم اسرائیل برای اشغال فلسطین و ممنوعیت انکار آن را دلیل دیگری بر “دروغ پردازی” می دانند.
آنها معتقد هستن روایت ها از هولوکاست در تعداد قربانیان، شیوه یا شیوههای کشتار متناقض است، چنانکه بسیاری از کسانی که در اردوگاه ها سوزانده شده اند، مبتلا به بیماری های واگیر دار بوده و پس از مرگ برای جلوگیری از شیوع بیماری سوزانده شدهاند.
دختر 18 ساله روس پس از آزادی از اردوگاه کاراجباری در “داخائو” 1945
اعدام دسته جمعی در “وینیتسا” اوکراین
سربازان نازی در حال تبعید یهودیان گتوی ورشو پس از شورش یهودیان ورشو علیه آلمان ها در سال 1943؛ پس از شورش ورشو گفته می شود از بیش از 56000 یهودی ساکن گتو، حدود 7000 نفر کشته و بقیه به اردوگاه های کار اجباری تبعید شدند.
تبعید یهودیان از ورشو پس از شورش ورشو، این عکس یکی از اسناد ارائه شده در دادگاه نورنبرگ علیه جنایات نازی است.
عکس های تشخیص هویت دختر 14 ساله تبعیدی به آشویتس، در این عکس آثار جراحت بر روی صورت این دختر دیده می شود. 1943 این دختر در آشویتس کشته شد.
یکی از قربانیان آزمایش های پزشکی نازی ها در “راونسبورگ”؛ بر روی بازوی قربانی سوختگی عمیق ناشی از فسفر دید می شود این عکس یکی از اسناد ارائه شده علیه نازی ها در دادگاه نورنبرگ است.1943
عکسی از 3 سرباز امریکایی در کنار یک کوره آدم سوزی در مکان نامعلوم . 1945
انتقال اجساد زندانیان نازی ها در ورشو. 1943
بازید ژنرال آیزنهاور از یکی از اردوگاه های کار اجباری پس از شکست نازی ها
زندانیان اردوگاه کاراجباری “داخائو” پس از آزادی توسط نیروهای متفقین
جسد کشف شده از یک تبعیدی در اردوگاه “نوردهاوزن”. 1945
اجساد قربانیان اردوگاه کار اجباری “نوردهاوزن”؛ ارتش آمریکا گفته است در این اردوگاه نزدیک به 3000 جسد یافته است. 1945
اجساد سوخته شده قربانیان اردوگاه مرگ در “شوابمونشن”. 1945
جسد تبعیدی لای سیم های خاردار اردوگاه مرگ “بوخنوالت” در نزدیکی لایپزیک. 1945
اجساد قربانیان اردوگاه های مرگ در “لامباخ” اتریش. 1945
یکی از تبعیدی های اردوگاه مرگ در “بوخنوالت” پس از آزادی، زندانبان خود را شناسایی می کند. 1945
“ژوزف کرامر”، فرمانده اردوگاه کار اجباری “برگن بلزن” پس از دستگیری در 28 آوریل 1945.
زندانیان اردوگاه کار اجباری در “ابنزی” اتریش؛ در این اردوگاه آزمایشات پزشکی بر روی زندانیان صورت می گرفت. 1945
مادر آلمانی و دو فرزندش از کنار یک گور دسته جمعی که توسط سربازان روس کشف و نبش قبر شده است عبور می کند. 1945
1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
هولوکاست صد درصد درست نیست. وقایع هولوکاست در پرده ای از ابهام هست و به گونه ای مظلوم نمایی یهودیان هست. جمعیت یهود خیلی کمتر از عدد مطرح شده هست.