آنگ سان سوچی، سقوط یک چهره

آنگ سان سوچی
درباره این قسمت:

در این قسمت از پادکست راوکست به یکی از کشورهای شرق آسیا یعنی میانمار یا برمه سابق رفتیم، دابتدا نگاهی کوتاه به تاریخچه این کشور انداختیم و سپس پنج دهه حکومت نظامیان در این کشور را بررسی کردیم و در نهایت به فعالیت های سیاسی خانم آنگ سان سوچی در این کشور رسیدیم، فعالیت هایی که سالها حصر خانگی را برای این چهره سیاسی در پی داشت و به خاطر فعالیت هایی که برای رسیدن به دموکراسی در این کشور بودایی نشین انجام داد بسیار بین مردم محبوب شد و مورد تحسین سازمان های حقوق بشری خارجی قرار گرفت. اما بعد از اتفاقات خونباری که بین بودایی ها و مسلمانان میانمار افتاد و کشتار اقلیت روهینگیا در این کشور، تصویر خانم سوچی در جوامع بین المللی مخدوش شد و این برنده جایزه صلح نوبل مورد انتقادهای بسیار شدیدی قرار گرفت و حتی برخی از جایزه های بین المللی که به خاطر فعالیت های بشردوستانه دریافت کرده بود از او پس گرفته شد

پیشنهاد پادکست به دیگران:

پدرش بنیانگذار ارتش نوین برمه (میانمار) و از مذاکره کنندگان استقلال برمه از انگلستان در سال ۱۹۴۷ بود. وی که یکی از قهرمانان استقلال برمه شناخته می‌شود، 6 ماه پیش از اعلام استقلال این کشور کشته شد، مادرش نیز به عنوان یک چهره سیاسی در دولت جدید برمه حضور داشت و به عنوان سفیر به هند و نپال اعزام شد و فرصتی فراهم آورد تا آنگ سان در سال ۱۹۶۴ به تحصیل علوم سیاسی در دهلی بپردازد.

آنگ سان سوچی در ۱۹۶۹ دوره‌ کارشناسی خود را در رشته‌های فلسفه، علوم سیاسی و اقتصاد در کالجی در آکسفورد به پایان رساند. سپس به مدت 3 سال در نیویورک زندگی کرد و در سازمان ملل به کار پرداخت. او همزمان مجبور بود برای تأمین مخارج خود مطالبی برای مایکل اریس محقق فرهنگ تبت بنویسد. آن دو در ۱۹۷۲ با یکدیگر ازدواج کردند. او در ۱۹۸۵ دکترای خود را از دانشکده مطالعات مشرق‌زمین و آفریقا دانشگاه لندن دریافت کرد.

آنگ سان سوچی در سال ۱۹۸۸ برای نگهداری از مادر بیمارش به برمه بازگشت و از همان سال فعلایت‌های دموکراسی‌خواهانه خود را آغاز کرد. او پس از بازگشت به برمه درگیر مبارزات علیه نه وین، دیکتاتور وقت شد که در 18 سپتامبر ۱۹۸۸ طی یک کودتای نظامی به قدرت رسید. این مبارزات توسط ارتش به شدت سرکوب شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواندنی‌ها:
مطالب تکمیلی بیشتر در:

اینستاگرام راوکست
ravcast@

یوتیوب راوکست
ravcast@

پرطرفدارترین اپیزودها